Εκδηλώσεις

Events & Meetings

Το Volos Palace Hotel σας προσκαλεί να μοιραστείτε μαζί μας την έναρξη της νέας ζωής σας ή οποιαδήποτε άλλη ειδική εκδήλωση για εσάς και τους αγαπημένους σας, προσφέροντας αξέχαστες στιγμές χαράς και ευτυχίας. Εδώ είναι όπου τα όνειρά σας γίνονται πραγματικότητα. Επιλέξτε την αίθουσα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας και αφήστε μας να δημιουργήσουμε το σκηνικό των ονείρων σας, σε μια μοναδική ατμόσφαιρα πολυτέλειας.

Το Volos Palace είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες όλων εσάς που ταξιδεύετε για επαγγελματικούς σκοπούς, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη επιχειρηματική δραστηριότητά σας μέσα σε ένα περιβάλλον άνεσης και πολυτέλειας.

Συνεδριακοί χώροι Χωρος(m2) Θέατρο Τάξης Σχήμα Π Γεύματος Κοκτέϊλ
Magnesia 306 320 160 60 300 400
Thessalia 155 120 90 40 80 120

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει μια ποικιλία ελκυστικών επιλογών για τις ανάγκες σας για συνέδρια, συμβούλια ή συνεστιάσεις. Δύο πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες με χωρητικότητα έως 400 άτομα, πλήρη τεχνική υποστήριξη και το εστιατόριο «Ιάσων» με εξαιρετικές γεύσεις έχουν συνδυαστεί ώστε να καλύπτουν πλήρως τις εκδηλώσεις σας.

Οι δύο αίθουσες συνεδρίων, διαλέξεων και επαγγελματικών εκδηλώσεων του Volos Palace, η επιβλητική «Μαγνησία» και η «Θεσσαλία» με θέα το λιμάνι, με την άρτια τεχνολογική υποδομή και τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό τους, εξασφαλίζουν την απόλυτη επιτυχία κάθε επιχειρηματικής ή πολιτιστικής δραστηριότητας. Χώροι επιβλητικοί, με μεγάλα παράθυρα και εντυπωσιακές κουρτίνες, αριστοκρατικούς καθρέπτες, προσεγμένους φωτισμούς και αποχρώσεις ζεστών χρωμάτων, αποτελούν το ιδανικό σκηνικό για κάθε επιτυχημένη εκδήλωση που δένει αρμονικά την πολυτέλεια με τις απολαύσεις της υψηλής γαστρονομίας.